Propozycje menu wigilijnego
Menu I – 39 zl/os.
Barszcz czerwony
Pierogi z kapustą i grzybami
Karp w galarecie
Szczupak faszerowany
Śledź po kaszubsku
Makowiec
Kompot z suszu lub sok owocowy
Kawa/herbata
Menu II - 59 zł/os.
Zupa z borowików
Pierogi z kapustą i grzybami
Karp smażony w sosie piernikowym
Sałatka śledziowa z burakiem
Pstrąg w galarecie
Szczupak faszerowany
Wigilijna sałatka jarzynowa
Makowiec
Keks
Kompot z suszu lub sok owocowy
Kawa/herbata
Menu III - 79 zł/os.
Krem buraczany z kozim serem
Pierogi z kapustą i grzybami
Smażony pstrąg w dzwonkach
Karp w galarecie
Ryba po grecku
Tatar ze śledzia z konfiturą z czerwonej cebuli
Mazurskie ryby w zalewie octowej
Łazanki z kurkami i cebulką
Wigilijna sałatka jarzynowa
Kutia
Sernik ze skórką pomarańczy
Piernik z kremem orzechowym i konfiturą śliwkową
Makowiec
Kompot z suszu lub sok owocowy
Kawa/herbata
Informacja i rezerwacja:
Marketing
hotel@hotelwarszawa.pl
Tel: 87 643 85 17
Recepcja
recepcja@hotelwarszawa.pl
Tel: 87 643 85 00