Przyjazd
Wyjazd
06 grudnia 2018

Poszukujesz miejsca na organizację spotkania wigilijnego?

Sprawdź kilka propozycji naszego Szefa Kuchni lub przedstaw nam swoje oczekiwania, a przygotujemy ofertę specjalnie dla Ciebie.

Propozycje menu wigilijnego

Menu I – 39 zl/os.

Barszcz czerwony

Pierogi z kapustą i grzybami

Karp w galarecie

Szczupak faszerowany

Śledź po kaszubsku

Makowiec

Kompot z suszu lub sok owocowy

Kawa/herbata


Menu II - 59 zł/os.

Zupa z borowików

Pierogi z kapustą i grzybami

Karp smażony w sosie piernikowym

Sałatka śledziowa z burakiem

Pstrąg w galarecie

Szczupak faszerowany

Wigilijna sałatka jarzynowa

Makowiec

Keks

Kompot z suszu lub sok owocowy

Kawa/herbata


Menu III - 79 zł/os.

Krem buraczany z kozim serem

Pierogi z kapustą i grzybami

Smażony pstrąg w dzwonkach

Karp w galarecie

Ryba po grecku

Tatar ze śledzia z konfiturą z czerwonej cebuli

Mazurskie ryby w zalewie octowej

Łazanki z kurkami i cebulką

Wigilijna sałatka jarzynowa

Kutia

Sernik ze skórką pomarańczy

Piernik z kremem orzechowym i konfiturą śliwkową

Makowiec

Kompot z suszu lub sok owocowy

Kawa/herbata


Informacja i rezerwacja:
Marketing
hotel@hotelwarszawa.pl

Tel: 87 643 85 17

Recepcja
recepcja@hotelwarszawa.pl
Tel: 87 643 85 00

Newsletter

Dołącz do naszego NEWSLETTERA
Korzystaj z promocji i rabatów
nawet do 50%

Kliknij w link zawarty w wiadomości otrzymanej od nas, aby potwierdzić chęć zapisu na listę mailingową.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij