Uroczysta kolacja dla Dwojga w blasku świec z kieliszkiem wina.
PRZYKŁADOWE MENU*
Starter / przystawka
Carpaccio z jagnięciny
marynowanej w mleku kozim z rozmarynem i czosnkiem,
podanej z serem Pecorino Romano DOP, marynowana kalarepa, rukola, oliwa, czarny pieprz
lub
Krewetki w emulsji maślanej
podane z mix sałat i grzanką czosnkową
Dania główne
Saltimbocca z kurczaka
podana na kaszy jęczmiennej z sosem kaparowym w śmietanie,
szynka szwarcwaldzka, czosnek, szałwia, papryka, suszone pomidory, ser gruyere
lub
Pieczona tusza pstrąga tęczowego
podana z ziemniakami lyonnaise i pieczonymi warzywami medetariańskimi
Deser
Fondant czekoladowy
z lodem chałwowym
lub
Naleśnik zapiekany
truskawki/sos zabajone/gałka lodów/bita śmietana